O 24 είναι ένας ανοιχτόχρωμος κατα το ψήσιμο πολύ ευέλικτος earthenware πηλός χωρίς σαμότ. Η συνιστώμενη περιοχή ψησίματός του είναι 1000 °C – 1150 °C.
Ο πολύ υψηλής πλαστικότητας αυτός πηλός ειίναι πολύ κατάλληλος για τον τροχό κεραμικής και ψήνεται ήδη ολύ καλά από χαμηλές θερμοκρασίες. Ένα πλήρες σετ έγχρωμων σμάλτων είναι διαθέσιμο για το προαναφερθέν εύρος θερμοκρασίας ψησίματος.
Ο 33 είναι ένας earthenware πηλός για χύτευση με χρώμα λευκό έως πολύ ανοιχτόχρωμο κατα το ψήσιμο χωρίς σαμότ. Η συνιστώμενη περιοχή ψησίματος είναι 1000 °C – 1150 °C.
Αυτός ο πηλός χύτευσης είναι κατάλληλος για την κατασκευή διακοσμητικών κεραμικών και επιτραπέζιων σκευών. Μια μεγάλη ποικιλία σμάλτων είναι διαθέσιμο για το προαναφερθέν εύρος θερμοκρασίας ψησίματος.
Το 441 είναι ένα ελαφρύ έως κρεμ πήλινο σώμα ψησίματος με 45% σαμότ 0,2 – 0,8 mm. Η συνιστώμενη περιοχή βολής είναι 1000 °C – 1180 °C.
Αυτό το σώμα είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την κατασκευή κομματιών μεγάλου μεγέθους λόγω της αναλογίας ειδικού σαμότ χαμηλής σκόνης. Το Body 441 είναι η προτιμώμενη επιλογή για πυροδότηση Raku λόγω της υψηλής αντοχής του σε θερμικό σοκ.
O 86 είναι ένας λευκός έως κρεμ χρώματος earthenware πηλός με 30% σαμότ 0 – 0,5 mm. Η συνιστώμενη περιοχή ψησίματος είναι 1000 °C – 1140 °C.
Ο πλαστικός αυτός πηλός είναι κατάλληλος για την κατασκευή μικρότερων έως μεσαίου μεγέθους τεμαχίων. Ο πηλός 86 είναι κατάλληλος και συστήνεται για ψησιμο με την τεχνική Raku.
Είναι ένας κόκκινος πηλός earthenware χαμηλής θερμοκρασίας με καταγωγή από τούς Απάτσι (Νέο Μεξικό - Felipe Ortega) και αναπαράγει την παλιά παράδοση της πήλινης κεραμικής από μίκα εδώ και περισσότερα από 400 χρόνια. Η μίκα προσδίδει ελαστικότητα. Διαθέσιμος σε μάζα κεραμικής (υγρή μορφή).
Θερμοκρασία ψησίματος: 920-1000ºC / Cone 05-03 Περιεκτικότητα σε νερό: 24% Πλαστικότητα (IP Atterberg): 23 Περιεκτικότητα σε ανθρακικά (CaCO3): 0.8% Συρρίκνωση κατα το στέγνωμα: 4.5% Συρρίκνωση κατα το ψήσιμο (950ºC): -0.3% Πορώδες (απορρόφηση νερού στους 950ºC): 15.8% Δύναμη κάμψης σε στεγνή μορφή: 5.9 N/mm2 Δύναμη κάμψης ψημένο (950ºC): 18.4 N/mm2 Συντελεστής θερμικής διαστολής 1000ºC (25-500ºC): 60.2x10^-7ºC^-1